Brederode Consultants
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Recente nieuwsartikelen
03-02-2017
Gefeliciteerd met onze eigenzinnigheid ! Behoorlijk trots zijn wij op ...

Brederodeconsultants.nl

Brederode consultants


Ons specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren voor directie, management en zwaardere stafposities. En zijn daarbij vooral actief in de sector Dienstverlening. Wij werken onder andere in de branches vrije tijd, reizen, media, facilitaire dienstverlening, arbozorg en belangenorganisaties. Wat die branches veelal gemeen hebben is een grote rol voor klantbeleving. En daar hoort bemensing bij met min of meer vergelijkbare eigenschappen dat zich veelal vrijelijk over de grenzen van deze branches heen beweegt. Daardoor hebben wij een groot en relevant netwerk kunnen opbouwen: wij kennen de markt en wij kennen de mensen.

Onze werkwijze
Uiteraard hebben wij onze werkwijze helemaal aangepast aan datgene waarin wij ons gespecialiseerd hebben: sleutelposities en dienstverlening. Daar waar mensenwerk zo belangrijk is volstaat het niet om louter af te gaan op een op het oog ideaal cv. Immers, daarin schuilt niet altijd een garantie voor succes. Daarom wegen we ook de persoonlijke eigenschappen zwaar mee. We vergelijken deze eigenschappen met hetgeen de opdracht vraagt en ook met de belangrijkste stakeholders. En dat leidt soms tot onorthodoxe, maar nooit roekeloze, voordrachten.

Onze ambities
Brederode legt de lat hoog. Wij willen voor onze opdrachtgevers een gewaardeerde sparringpartner zijn. Een partij die meedenkt, maar soms ook een kritisch tegengeluid laat horen. Een partij ook die bereid is zich diepgaand in een vacaturecontext te verdiepen en die ontzorgt. Daarom is ons dienstenpakket heel compleet. Van wervende vacatureteksten tot uitgebreide referentiechecks en van agendaplanning tot assessments en pre-employmentscreening. En zoals van een kwaliteitsspeler mag worden verwacht beperken we ons bij onze zoektochten niet alleen tot werkzoekenden, maar benaderen ook actief de toppers in de markt. Wij plaatsen kandidaten niet in hokjes en wij werven en selecteren prima kandidaten zelfs voor de lastigste posities. Brederode staat voor deskundigheid en out-of-the-box denken. En daarbij vergeten we nooit dat het om mensenwerk gaat . Wij denken mee, houden contact, behandelen met respect en komen onze afspraken na.


Brederode Consultants gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.