Brederode Consultants
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Recente nieuwsartikelen
03-02-2017
Gefeliciteerd met onze eigenzinnigheid ! Behoorlijk trots zijn wij op ...

Commissarissen & Toezichthouders

Het adviseren van, en toezicht houden op, bedrijven en maatschappelijke organisaties is een professie die steeds meer vraagt om transparantie en het afleggen van verantwoording aan de maatschappelijke omgeving.

Door verscherpte wetgeving en corporate governance, maar ook door groeiende media-aandacht worden toezichthouders steeds directer aangesproken op hun verantwoordelijkheid. Dat vraagt om een ander slag toezichthouders: mensen die actiever betrokken zijn. Specifieke kennis, nuttige ervaring, professionele rolopvatting en een aanvullend netwerk; de juiste commissaris of toezichthouder is een stimulans voor het bestuur.

Een groot deel van onze kracht ligt in de beginfase van het selectieproces. Wat is de samenstelling van de huidige raad, welke aanvullende expertise is nodig, wat is de toekomstvisie van de organisatie en de dynamiek van de sector, hoe groot is de behoefte aan diversiteit en verjonging? Het meeformuleren van de vraag levert nieuwe inzichten op die vaak tot een verrassend en altijd scherper profiel leiden.

Waar wij ons verder mee onderscheiden is onze aandacht voor nieuw talent. We introduceren met regelmaat mensen uit andere netwerken. Opdrachtgevers ervaren onze kandidatenselectie dan ook vaak als een verrassende rijkdom aan keuze. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen ? Neem contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Brederode Consultants gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.